Επίσκεψη στη « Διαμαντίδειο Στέγη»

Αποδεχόμενος την πρόσκληση της «ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ» για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΕ και π. Αντιδήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη, κ. Πάρις Τσογκαρλίδης, επισκέφθηκε σήμερα την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Διαμαντίδειο Στέγη» η οποία αποτελεί και το σημαντικότερο έργο της Μέριμνας Ποντίων Κυριών.

Η Πρόεδρος κ. Ανατολή Δημητριάδου και οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Μεριμνας, αφού ξενάγησαν τον κ. Τσογκαρλίδη, στο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο κτίριο της Στέγης και αντάλλαξαν ευχές με τους ηλικιωμένους, στη συνέχεια τον ενημέρωσαν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν με αγάπη, σεβασμό και φροντίδα προκειμένου οι φιλοξενούμενοι, να έχουν μια άνετη και ζεστή διαβίωση στη « Διαμαντίδειο Στέγη» αλλά και για τα ιατρικά προγράμματα παρακολούθησης τους από εξειδικευμένο προσωπικό, όλο το 24ωρο.

« Στην παρατεταμένη εποχή της οικονομικής κρίσης, τόσο η συντήρηση του κτιρίου της Διαμαντιδείου Στέγης όσο και η καθημερινή παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους ηλικιωμένους, αποτελεί πραγματικό άθλο και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ΑΞΙΕΣ Πόντιες Κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΕΡΙΜΝΑΣ, οι οποίες πραγματικάμεριμνούν για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας αποτελώντας ταυτόχρονα παράδειγμα μίμησης και πρότυπο συμπεριφοράς για όλους εμάς» δήλωσε ο κ. Πάρις Τσογκαρλίδης τονίζοντας ότι θα είναι πάντα κοντά στο μεγάλο, κοινωνικό και ανθρώπινο έργο που επιτελεί η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ.

{

NEWSLETTER


}