«Το όραμα ενός ενιαίου παραλιακού μετώπου στη Θεσσαλονίκη»

“To όραμα ενός ενιαίου παραλιακού μετώπου στη Θεσσαλονίκη» παρουσίασε ο κ. Πάρης Τσογκαρλίδης, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Money Show, την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00, στην αίθουσα Έφεσσος 3 του Ξενοδοχείου Hyatt Regency.

Ο κ. Τσογκαρλίδης, με την ιδιότητα του μηχανικού, δημοτικού συμβούλου και πρώην Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, «άνοιξε» τη συζήτηση στην πόλη για την κατασκευή ενός έργου που θα ενώσει την παραλία της Θεσσαλονίκης από το Καλοχώρι έως το αεροδρόμιο (με συνδετήριες οδούς, αθλοπαιδιές, ξενοδοχείο, αγορά, ποδηλατοδρόμο, αίθουσες ψυχαγωγίας, θαλάσσια συγκοινωνία, ακόμα και στάση μετρό), το οποίο πλέον, μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες, μπορεί να γίνει πραγματικότητα, προσφέροντας τεράστια οφέλη στην ανάπτυξη της πόλης.

Εισηγητής στην εκδήλωση ήταν και ο κ. Τάκης Δούμας, αρχιτέκτων μηχανικός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία Δίκτυο Α.Ε. Στην πρωτοβουλία για ένα ενιαίο παραλιακό μέτωπο συμμετέχει ενεργά ο κ. Πάρης Μπίλλιας, μηχανικός και πρόεδρος του ΤΕΕ Θεσσαλονίκης.

Κατεβάστε την παρουσίαση εδώ

{

NEWSLETTER


}